Irrotusjärjestelmät

Strangko irrotusjärjestelmät

Irrotusjärjestelmät noudattavat Strangkon perusperiaatteita: ne ovat käyttäjäystävällisiä, luotettavia ja toimintavarmoja. Valitset sitten perusversio ED-Basicin tai lippulaiva Soffimat Plussan, käytössäsi on aina laadukas irrotusjärjestelmä.


ED-Basic

Nimi kertoo kaiken! Yksinkertainen perusirrotusjärjestelmä. Ei mitään ylimääräistä – mutta varma ja toimiva lypsynohjaus.


Milk Control

Monien mahdollisuuksien irrotusjärjestelmä. Kaikki tarvittavat tiedot näkyvissä selkeältä näytöltä. Milk Control on ICAR-hyväksytty* maidonmittausmenetelmä. Milk Control ohjaa kaikkia toimintoja suoraan lypsyasemasta.


Soffimat Plus

Soffimat Plus -järjestelmällä hallitset täydellisesti eri prosesseja kuten ID, aktiivisuus, tykytys, irrotustaso ja erottelu . Iso ja selkeä näyttö antaa tarkkaa tietoa käynnissä olevasta lypsystä ja reaaliaikaiset käyrät puolestaan kertovat mm. oikein tehdyistä lypsyvalmisteluista.

Voit ohjata kaikkia toimintoja. Järjestelmä on luonnollisesti ICAR-hyväksytty*. Jos käytössäsi on Real Time Activity -järjestelmä, Soffimat Plus voi yhdessä Herd Metrixin kanssa lajitella automaattisesti lehmiä siemennykseen.


*edellyttää maitomittareita