• Puli-Sistem
  Karjan hyvinvointiin
  Puhdistaa, desinfioi sekä kuivaa tehokkaasti ja nopeasti ennen lypsyä. Nopeuttaa utareen esikäsittelyä ja lyhentää lypsyaikaa. Hyvä puhdistusteho, myös erittäin likaisille vetimille.
 • JOZ-TECH
  Tehokas, täysautomaattinen
  JOZ-Tech-ritilänpuhdistusrobotti on täysautomaattinen ratkaisu maitotilanavetan puhtaanapitoon. Korkean suorituskyvyn ansiosta lattiat pysyvät jatkuvasti puhtaina.
 • JOZ
  Lannanpoistojärjestelmät
  Jokainen navetta on ainutlaatuinen ja vaatii oman lannanpoistojärjestelmänsä. Oli navetassasi 10 tai 1000 karjaeläintä, JOZ:in laajasta valikoimasta löytyy oikea ratkaisu.

Kestävät ratkaisut lypsytilan toiminnan tehostamiseen.

Olemme erikoistuneet lypsytilojen teknisiin ratkaisuihin. Meiltä saat lypsyjärjestelmät, lannanpoistolaitteet sekä muut tekniset ratkaisut. Myymme, asennamme ja huollamme kuuluisia Strangko-lypsyjärjestelmiä. Edustamme JOZ-lannanpoistojärjestelmiä ja myymme Puli-Sistem-vedinpesuharjoja. Tarjoamme myös BouMaticin laajat ratkaisut ympärivuorokautisiin lypsytarpeisiin. Meiltä saat lisäksi kattavan huollon, varaosat ja tarvikkeet.

Agrimec - täyspalvelu

Olemme mukana navettasi kaikissa vaiheissa. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja korjaamme myymämme laitteet. Pitkä kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat, että voimme auttaa sinua tehokkaan tuotannon ja maidon korkean laadun saavuttamisessa. Miten voimme olla avuksi? Ota yhteyttä!

Edustamme.