JOZ-TECH

JOZ-TECH JT200 EVO

Sekä maitotilan työntekijän että lypsykarjan hyvinvointi ovat olleet etusijalla JOZ-ritilänpuhdistusrobottia kehitettäessä. Ratkaisu parantaa sekä eläinten elinympäristöä että maanviljelijän tehokkuutta.

JT200 Evoa käytetään ritiläkäytävien automaattiseen puhdistukseen ennalta ohjelmoidun reitin ja päiväohjelman mukaan.

J-Touch-käsiohjain
Käsiohjain on kytketty robottiin kiinteästi ja sitä säilytetään robotin takaosassa. Voit siis käyttää robottia myös manuaalisesti. Robotin on opittava uusi reitti käsiohjaimen avulla.

OhjausyksikköOhjausyksikkö ohjaa JT200 Evo -robottikaapimen kaikkia toimintoja kuten uusien reittien oppimista ja reittien korjauksia. Yksikköön tallentuvat myös tiedot sijainnista, sähkön kulututuksesta, ajosta, latauksesta ja lepojaksoista. 

Transponderit/paikannusmoduuli
Pienet paikannustransponderit asennetaan lattian ritilöihin ohjeiden mukaan. Jokaisella transponderilla on yksilölllinen identtiteetti. Paikannusmoduuli sijaitsee robotin alla, moduuli lukee transponderin tietoja ja määrittää näin robotin sijainnin.

J-Link
Internetyhteyden kautta on mahdollista määritellä aikatauluja ja saada tietoja mm. akkujen varaustilanteesta. Robotin tilaa voidaan seurata internetin kautta mistä tahansa käsin.

Latausasema
Tämä on on JT200 Evon "lepopaikka", jossa robotin kaksi AGM-tyyppistä akkua ladataan. J-Linkissä oleva varauslaite huolehtii, että akuissa on aina riittävästi virtaa. Jos robotissa on lisävarusteena vedenruiskutuslaite, se täytetään automaattisesti latausasemassa.

Raappa
Hankinnan yhteydessä määritellään, minkä kokoinen raappa sopii navettaan parhaiten. Raappoja on 100 cm:stä 210 cm:iin, 10 cm:n välein.

JOZ-Tech-navetanpuhdistusrobotti on täysautomaattinen ratkaisu maitotilanavetan puhtaanapitoon. Korkean suorituskyvyn ansiosta lattiat pysyvät jatkuvasti puhtaina.

Edut:

  • puhtaat ja kuivat sorkat
  • puhtaat parret
  • säästää työtä
  • varma navigointi
  • verkkoyhteys
  • puhdistaa koko pinta-ala
  • iso vetomoottori, korkea kapasiteetti 
  • vankka rakenne (520 kg), pysyy reitillä

Englanninkielinen esite tästä.